6945298711 Αργολικό Μπολάτι - Αργολίδα mdernikou@hotmail.com
hero image
 
 
 
Mider Fruit E.E.
Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων Αργολίδα
 
 
 

Η εταιρεία μας, η Mider Fruit Ε.Ε., είναι αφοσιωμένη στην προσφορά υψηλής ποιότητας φρούτων και υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας σε επιχειρήσεις και πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χονδρικό εμπορίο φρούτων, έχουμε διαμορφώσει μια ισχυρή παρουσία στην αγορά και έχουμε κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

 

Η εταιρεία μας διακρίνεται για την αφοσίωση στην ποιότητα και την προσφορά των καλύτερων φρούτων στην αγορά. Είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε φρούτα που θα ικανοποιήσουν τους πελάτες σας και θα ενισχύσουν το επιχειρηματικό σας μέλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Card image cap
Εξαγωγική δραστηριότητα

Η Mider Fruit Ε.Ε. διαθέτει εμπειρία στην εξαγωγή φρούτων σε διεθνές επίπεδο. Αναπτύσσει σχέσεις με διεθνείς αγορές και εξάγει ποιοτικά ελληνικά φρούτα σε πολλές χώρες, συμβάλλοντας στην προώθηση της ελληνικής γεωργίας στον κόσμο.

Card image cap
Διανομή σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει φρούτα σε επιχειρήσεις και πελάτες σε κάθε γωνιά της χώρας, εξασφαλίζοντας έγκαιρη και αξιόπιστη παράδοση.

Card image cap
Ασφαλής συσκευασία και μεταφορά

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην ασφαλή συσκευασία και μεταφορά των φρούτων. Εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής κατά τη συσκευασία, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα διατηρούνται αναλλοίωτα κατά τη μεταφορά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

mdernikou@hotmail.com
 
 

6945298711
 
 

Αργολικό Μπολάτι - Αργολίδα