6945298711 Αργολικό Μπολάτι - Αργολίδα mdernikou@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Mider Fruit E.E.
Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων Αργολίδα
 
 
 

Η επιχείρηση Mider Fruit Ε.Ε. βρίσκεται στο όμορφο Μπολάτι της Αργολίδας και αποτελεί έναν αξιόπιστο και αξιέπαινο παράγοντα στον χονδρικό εμπόριο φρούτων στην Ελλάδα. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στον τομέα, η Mider Fruit Ε.Ε. έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη πελατών σε όλη τη χώρα και να γίνει γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και τις αξιόπιστες υπηρεσίες της.

 

Στη Mider Fruit Ε.Ε., προσφέρουμε μια εκλεκτή ποικιλία φρούτων που προέρχονται από τους καλύτερους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα. Οι προμηθευτές μας επιλέγονται με προσοχή, εξασφαλίζοντας ότι τα φρούτα μας είναι φρέσκα, υγιεινά και πλούσια σε γεύση. Η ποιότητα αποτελεί για μας προτεραιότητα και είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι προσφέρουμε τα καλύτερα φρούτα στους πελάτες μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Φρούτα με Εγγύηση Ποιότητας
 

Η Mider Fruit Ε.Ε. διαθέτει μια αποτελεσματική υποδομή και δίκτυο διανομής που μας επιτρέπει να αποστέλλουμε τα φρούτα μας σε όλη την Ελλάδα. Είτε είστε επιχείρηση εστίασης, σούπερ μάρκετ, εξαγωγέας ή απλά ένας λάτρης των φρούτων, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για την προμήθεια των φρούτων που χρειάζεστε, ακριβώς όπως τα θέλετε και όποτε τα χρειάζεστε.

 

Η αφοσίωσή μας στην ποιότητα, η εξυπηρέτηση πελατών υψηλού επιπέδου και η αξιοπιστία μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για όλους όσους αναζητούν τα καλύτερα φρούτα στην αγορά. Σας καλωσορίζουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα φρούτα που μπορείτε να βρείτε στην Ελλάδα. Στη Mider Fruit Ε.Ε., η φρεσκάδα και η ποιότητα είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, γιατί πιστεύουμε ότι τα καλά φρούτα είναι η βάση μιας υγιούς διατροφής και ενός υγιούς τρόπου ζωής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Card image cap
Εξαγωγική δραστηριότητα

Η Mider Fruit Ε.Ε. διαθέτει εμπειρία στην εξαγωγή φρούτων σε διεθνές επίπεδο. Αναπτύσσει σχέσεις με διεθνείς αγορές και εξάγει ποιοτικά ελληνικά φρούτα σε πολλές χώρες, συμβάλλοντας στην προώθηση της ελληνικής γεωργίας στον κόσμο.

Card image cap
Διανομή σε όλη την Ελλάδα

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής που καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρέχει φρούτα σε επιχειρήσεις και πελάτες σε κάθε γωνιά της χώρας, εξασφαλίζοντας έγκαιρη και αξιόπιστη παράδοση.

Card image cap
Ασφαλής συσκευασία και μεταφορά

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην ασφαλή συσκευασία και μεταφορά των φρούτων. Εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ποιότητας και υγιεινής κατά τη συσκευασία, εξασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα διατηρούνται αναλλοίωτα κατά τη μεταφορά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

mdernikou@hotmail.com
 
 

6945298711
 
 

Αργολικό Μπολάτι - Αργολίδα